Ενημέρωση

Περί φωτός... / Εκπαίδευση

Lighting Anatomy Press Release
Δημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2008

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2008 στην Αθήνα το Lighting Anatomy, το πρώτο εξειδικευμένο ενημερωτικό σεμινάριο στην Ελλάδα, για τις σύγχρονες τεχνολογίες φωτισμού.

Απευθυνόμενο σε αρχιτέκτονες, αρχιτέκτονες τοπίου, μηχανικούς, διακοσμητές, ηλεκτρολόγους, στελέχη εταιριών φωτισμού, φοιτητές, το εκπαιδευτικό σεμινάριο Lighting Anatomy είχε ως στόχο τη γνωριμία των συμμετεχόντων με τις σημερινές τεχνολογίες φωτισμού και τους τρόπους αξιοποίησής τους για την επίτευξη επιτυχημένου και αποτελεσματικού – αισθητικά και λειτουργικά- φωτισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Κορυφαία ονόματα του χώρου, ο κ. Φραγκίσκος Τοπαλής (Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Φωτοτεχνίας Ε.Μ.Π.) ο Δρ. Σπύρος Κιτσινέλης (Επιστημονικός ερευνητής ενεργειακά αποδοτικών πηγών φωτός), ο Δρ. ʼρης Τσαγκρασούλης (Φυσικός Κτιριακού Περιβάλλοντος), ο κ. Κώστας Κάπος (Μηχανολόγος Μηχανικός M.Sc./ΡΕ Σύμβουλος Φωτισμού), επικεντρώθηκαν με τις εισηγήσεις τους σε θέματα όπως οι βασικές αρχές της φωτομετρίας, τα συστήματα φωτισμού και εξοικονόμηση ενέργειας, ο φωτισμός Εσωτερικών & Εξωτερικών Χώρων.

Η διοργάνωση του Lighting Anatomy αποτελεί μία αξιόλογη πρωτοβουλία του Flashlight.gr, του πρώτου ελληνικού portal για τον κλάδο του φωτισμού. «Το αυξημένο ενδιαφέρον και συμμετοχή επαγγελματιών του χώρου, καταδεικνύει την ανάγκη για συστηματική κατάρτιση σε θέματα τεχνολογιών φωτισμού, και αποτελεί το εφαλτήριο για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας προς αυτή την κατεύθυνση», δηλώσε ο κ. Μανώλης Λιανόπουλος, αρχισυντάκτης και υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Flashlight.gr.

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Διαφημιστικά Banner

Facebook Group

Popular Articles

All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.