Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
FX International Interior Design Awards 2010  
Δημοσίευση: 06 Απριλίου 2010
 Το περιοδικό FX διοργανώνει διεθνή βραβεία σχεδιασμού, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου του 2010, στο Grosvenor House του Λονδίνου.

Τα βραβεία FX International Interior Design Awards 2010, έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα καλύτερα σχεδιαστικά προϊόντα και project, από τη Μεγάλη Βρετανία και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι σχεδιαστές, κατασκευαστές, εισαγωγείς, ακόμα και χρήστες ολοκληρωμένων project ή προϊόντων από όλο τον κόσμο ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Ιουλίου 2010. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα τους μεταξύ 20 Ιουνίου 2008 και 1ης Ιουνίου 2010.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει δηλώσουν συμμετοχή σε κάποια από τις κατηγορίες, όπου ανάμεσα τους είναι ο σχεδιασμός φωτισμού (lighting design) και ο σχεδιασμός φωτιστικού (lighting product).

Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία, θα αξιολογηθούν τα καλύτερα project σχεδιασμού διαφόρων εφαρμογών, όπως εργασιακό περιβάλλον, λιανικό και όχι μόνο εμπόριο, χώροι διασκέδασης, εκθέσεις και δημόσιοι χώροι.

Στην κατηγορία προϊόντων φωτισμού, θα αξιολογηθούν φωτιστικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων (πχ. για χρήση σε γραφεία, λιανεμπόριο, δημοτικό φωτισμό), καθώς και λαμπτήρες.

Κατά τη διάρκεια της 12ης απονομής των εν λόγω βραβείων, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και να εκφράσουν προβληματισμούς και ιδέες.

Νικητές και φιναλίστ θα κερδίσουν τρόπαια ή πιστοποιητικά, ενώ όλοι θα απολάβουν εκτενή δημοσιότητα και διαφήμιση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site www.fxdesignawards.co.uk.

Κείμενο: Αναστασία Χρυσανθακοπούλου

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.