Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Έξυπνα Σπίτια  
Δημοσίευση: 10 Νοεμβρίου 2005
 Έλεγχος του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού;

Η ELECTROIMPEX SA, σε συνεργασία με τη Βελγική TELETASK, σας παρουσιάζει τις νέες και επαναστατικές ‘‘έξυπνες’’ ηλεκτρικές εγκαταστάσεις που θ’ αλλάξουν τη ζωή σας όπως δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Η TELETASK από το 1984 αναπτύσσει και εφαρμόζει με επιτυχία έξυπνα συστήματα για να έχετε σήμερα στο σπίτι σας την ηλεκτρική εγκατάσταση του αύριο.

Τα συγκεκριμένα συστήματα προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις συμβατικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τα πιο βασικά από αυτά είναι :

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Διαμόρφωση 2 ανεξάρτητων κυκλωμάτων : κύκλωμα ισχύος (230V) και κύκλωμα επικοινωνίας ( αμφίδρομη γραμμή autobus 12V) μεταξύ όλων των ηλεκτρικών συσκευών για εύκολη, οικονομική αλλά και ασφαλή διαχείρισή τους αφού πλέον το κύκλωμα ισχύος περιορίζεται και απομονώνεται από τον τελικό χρήστη.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Χρήση νέων, φιλικών προς το χρήστη, συσκευών χειρισμού με οθόνη αφής ή με απλά button και LCD οθόνη ή μόνο με button. Λειτουργούν και με τηλεκοντρόλ. Είναι πλήρως και με ευκολία προγραμματιζόμενες από τον προσωπικό σας υπολογιστή για να προσαρμόζονται κάθε φορά στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΕΥΚΟΛΙΑ: Σε ένα ενιαίο περιβάλλον συνδέονται, επικοινωνούν και ελέγχονται με ευκολία από σας συστήματα που μέχρι σήμερα ήταν ανεξάρτητα : Η θέρμανση, ο κλιματισμός, το σύστημα ασφαλείας, ο φωτισμός, οι λευκές συσκευές, τα συστήματα ήχου, η τηλεόραση, τα ηλεκτρικά ρολά, το σύστημα ποτίσματος και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

ΑΝΕΣΗ: Με το πάτημα ενός button από το τηλεκοντρόλ ή από το panel της επιλογής σας το σπίτι μεταμορφώνεται, ανάλογα με τις διαθέσεις σας, για να υποδεχθείτε καλεσμένους, να κοιμηθείτε, να αναχωρήσετε για διακοπές κα. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το αν κλείσατε το φούρνο ή όλα τα ρολά. Το Τeletask Domotics System φροντίζει για σας. Και αν ακόμη ξεχάσετε να πατήσετε το button αυτό, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από το κινητό σας τηλέφωνο. Οι δυνατότητες και οι συνδυασμοί λειτουργιών είναι απεριόριστοι.

ΜΕΛΛΟΝ... Το Τeletask Domotics System σας προσφέρει το σπίτι του αύριο σήμερα!

 

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.