Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Περί φωτός... / Εταιρίες
 
Lido Βιοτεχνία φωτιστικών  
Δημοσίευση: 29 Μαρτίου 2012
 

Άριστη ποιότητα κατασκευής και ανταγωνιστικές τιμές στα Φωτιστικά εξωτερικού χώρου.

Η εταιρία LIDO ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ έχει ως αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Κατέχει κυρίαρχη θέση στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά. Τα τελευταία χρόνια η LIDO πραγματοποιεί εξαγωγές σε Κύπρο, Ιταλία και Βουλγαρία.

Η LIDO διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει χελώνες, απλίκες τοίχου, πλαφονιέρες οροφής, κολονάτα κήπου και κολόνες. Τα υλικά που χρησιμοποιεί στα διάφορα είδη που παράγει, είναι χυτοπρεσσαριστός ορείχαλκος (μπρούτζινα), χυτό αλουμίνιο και πλαστικό.

Η εταιρία ως βιοτεχνία είναι σε θέση να παρέχει τις χαμηλότερες τιμές καθώς και τη δυνατότητα κατασκευής φωτιστικών προσαρμοσμένων στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Είναι μέλος της εταιρίας ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ που δραστηριοποιείται στον τομέα ανακύκλωσης φωτιστικών σωμάτων, ενώ η σωστή λειτουργία και οργάνωση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρίας έχει πιστοποηθεί με ISO 9001 από την TÜV AUSTRIA HELLAS.

Η άριστη ποιότητα κατασκευής, οι ανταγωνιστικές τιμές, η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, η ασφάλεια, η αντοχή και η ποικιλία των προϊόντων είναι παράγοντες που έχουν ως αποτέλεσμα η εταιρία να έχει σήμερα στο ενεργητικό της να επιδείξει μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες της.

Φιλοσοφία της LIDO είναι η διαρκής εξέλιξη στον τομέα των παραγόμενων προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών, με στόχο να συνεχίσει να αποτελεί για τους πελάτες της, το "συνώνυμο της βέλτιστης ποιότητας για τον καταναλωτή του προϊόντος και του μέλλοντος".

Περισσότερες πληροφορίες στο lidolights.com.

Μηδείας 17 & Ηρακλέους 122 Καλλιθέα
Τηλ: 210 9585448

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.